top of page

Lobby

BUZ-in

Samoposlužni restoran

Restoran Buz-In jedan je od članova ugostiteljske obitelji Lobby te predstavlja jedinstvenu točku ugostiteljsko-poslovne zone Buzina. Uz mogućnost dostave hrane, samoposlužni dio restorana Buz-In je idealno odredište u kojemu možete pronaći široku ponudu ukusnih gableca po pristupačnim cijenama, kao i svježe sendviče, prirodne cijeđene sokove te raznovrsne torte i kolače. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naših gableca.   

IMG_4830.jpg

Eventi i proslave

Prostor restorana Buz-In sastoji se od samoposlužne blagovaonice i caffe bara. Vanjski dio čine dvije terase, natkrivena i grijana, te ljetna terasa uz vodoskok.

 

Dekoriran toplo i s karakterom, prostor restorana Buz-In lako će postati domaćinom najrazličitijih događaja kao što su svadbe, krstitke, karmine, poslovni domjenci i slično.

 

S iskustvom organizacije brojnih svečanosti, iznimnom kvalitetom hrane i ljubaznošću osoblja, sigurni smo da ćemo oduševiti vas i vaše goste. 

Infrastruktura i kapaciteti

EVENTI

do 250 osoba

VJENČANJA

do 100 osoba

Osiguran parking

Klimatizirana i grijana terasa

Fotogalerija

Bez obzira na to kakvu viziju imali, restoran Buz-In kreira ponudu po vašim željama. Obratite nam se s povjerenjem, jer tu smo za vas!

Bani 75

10000 Zagreb

091 160 42 68 (kontakt za proslave i domjenke)

RADNO VRIJEME

Samoposlužni restoran

Ponedjeljak do petak od 10:30 do 15:30 sati

Caffe bar

Ponedjeljak do petak od 07:00 do 16:30 sati

Vikendom samo privatni i poslovni eventi

Dostava hrane

E-mail

od 10:30 do 14:30 sati

Lobby BUZ-in

bottom of page